Xander-Stadhouders.reismee.nl

Dag 10 therapie

Vrijdag 20 november, tja nu is het toch echt de laatste dag van de therapie. Xander heeft weer (misschien wordt het wel saai) goed gewerkt. Ten opzichte van gisteren zeker geen boefjes streken. Binnen heeft Xander een blaasspelletje gedaan. En snel omkleden want vandaag is het afscheid nemen van GeeGee. Op naar het doc en plons het water in. Even alle capriolen uithalen die hij leuk vond en nog op het doc gewerkt. Als allerlaatste mocht Xander nog spelen met GeeGee. Xander heeft goed werk laten zien en wij zijn met z'n allen zeer trots op Xander voor wat hij heeft laten zien de afgelopen dagen.

Laatste evaluatie gesprek met Astrid; Xander heeft goed gewerkt, is een jongen die leergierig is, en heeft geleerd met 3 woorden te spreken. Hij gebruikt dit vaak al zonder hiervoor aangestuurd te hoeven worden. Maar we moeten alert blijven en wanneer hij een woord gebruikt hem hierin te corrigeren naar 'ik wil....' of 'ik ga......! Verder vertelde Astrid dat ze het erg leuk gevonden had met Xander de afgelopen veertien dagen. En ze had ook het idee net als wij dat Xander een hoop dingen geleerd heeft.

Na afloop hebben we een map met foto's en een DVD gekregen. Ook alle foto's die door het CDTC gemaakt zijn hebben we meegekregen.

Een mooie herinnering die we nooit meer zullen vergeten.

Broertje / zusje programma deel 9

Vandaag echt de laatste dag van het kinderprogramma. Het was vandaag zonder Wendy en Michael ( deze had examen vandaag) dus liep Tiene en Jessica met ons mee vandaag. We moesten vandaag niet om 13.30 uur zijn, maar om 14.00 uur. We zijn begonnen met het examen over wat we in dagen hiervoor allemaal hebben geleerd. Van de vijftien vragen had ik er 4 fout. Daarna hebben we de speurtocht die we in het begin hebben gedaan, nu nog eens gedaan. Hierna hebben we onze kalender nog afgemaakt en hebben iets gedronken. Ook mochten we nog voor een keer op het doc om samen met GeeGee de trucjes nog een te doen. Ik heb daarna nog een oorkonde gekregen voor alle dingen die ik geleerd heb de afgelopen twee weken. Als verassing heb ik van papa en mama een duik gekregen om samen met papa met dolfijnen te duiken en daarna een rifduik te doen. Ik moet dan alleen wel a.s. zondag een proefduik maken of ik aan de eisen kan voldoen (ik hou jullie op de hoogte)

Ik vond dit erg leuk en ik heb er heel erg veel geleerd.

Morgen zullen we samen met de familie Versluis (ouders van ander therapiekind Siver)bij de haven van Punda Sinterklaas met zijn pieten binnenhalen!

remco

hee,

bedankt voor de moeite!
we hebben het filmpje nu wel kunnen zien!
hardstikke leuk filmpje!

Gr. Remco