intocht sinterklaas
Vanmorgen vroeg opgestaan, de intocht van sinterklaas en zwarte piet was in Curacao.De aankomst tijd van de goedheiligman varieerde van 08.00 tot 10.00 in de ochtend. Aan iedereen die je het vroeg gaf een ander tijd, mensen van de receptie van het hotel, mensen van het CDTC. We hadden besloten om samen met de familie Versluis te gaan. Dat zijn de ouders van Silver een ander therapiekindje. Andre en Ingrid hebben nog een dochtertje Esra en de twee oma's van de familie. We hadden om 08.00 de taxi besteld en toen we om 08.20 aankwamen in de haven kwam sinterklaas met zijn gevolg net aangevaren. Dus wij snel een plaatsje gezocht met de kinderen aan de haven. Daarna zijn we met het pondje naar de andere zijde gegaan want hij meerde aan de overzijde af. Daarzijn we op het gemak aan de kant gaan staan om de opstoet van sinterklaas en de zwarte pieten te bekijken.Het is wel raar om naar sinterklaas te gaan kijken met het zweet op je rug
haha, dat gevoel ken ik. NIet van Sinterklaas, maar ik heb de kerstman (op paard) een keer gezien in Kenya (op onze huwelijksreis). Heeeeeel surrealistisch
Super dat de therapie zo goed is gegaan! Ik ben erg benieuwd naar de live verhalen.
Hoi Xander (en de rest van de famillie),
Wij hebben jouw dagen elke dag gevolgd en vonden her erg leuk.
Een hele goede terugreis en we zien jullie wel weer bij Sjef en Cony.
Annie & Eric
Vandaag arriveerde de Sint in de Reeshof, niks geen zweet maar wind en dreigende wolken. Een Sint inhalen met 30 graden lijkt me ook wel eens leuk. Een goede reis terug en geniet er nog van
hoi xander en de hele familie, eindelijk werkt de site hier, ik heb intussen alles gelezen en de foto's met de kinderen bekeken. je hebt al erg veel gedaan. we missen je en zijn blij dat je er met Sint weer bent.
veel groetjes en een dikke kus
hoi jeske
ik heb gelezen en gezien dat sinterklaas gekomen is dat vind je toch wel leuk he?
als je komt gaan we met plekjes ruilen sherwin zit vanaf vorige week op jou plek
groetjes yusuf