Dag 1 therapie
Vandaag is het de eerste dag van de dolfijntherapie.Na een stevig onbijt op het strand bij Hemmingway gaan we naar het therapiecentrum op het Sea Aquarium. We kregen eerst een intake gesprek met Astrid de therapeute die Xander voor de komende 2 weken heeft toegewezen gekregen. Samen met Tine gingen Xander en Jeske een kijkje nemen bij het CDTC. Om 10.30 uur was Xander klaar om aan de therapie te beginnen. Eerst binnen en na een half uur naar buiten op het doc. Daar wachte dolfijn GeeGee op Xander. Hijwas rustig en goed gemotiveerd. Op het doc werd gewerkt en wat spelletjes gedaan. Ook mocht Xander natuurlijk het water in. Na afloop van deze eerste sessie vertelde Astrid dat Xander goed gewerkt heeft. Verder vertelde zij dat de doelen die wij met elkaar besproken hebben inderdaad de doelen zijn waar aan gewerkt moeten worden.
Jeske gaat morgen middag starten met het broertje/zusje programma van het CDTC.Daar gaat ze allemaal dingen leren over verschillendedierenin de zee.
heeeeeeeeeeeee lieve luitjes! Wat heerlijk om daar te zijn he?!!! Doen jullie iedereen degroetjes van ons? Kus voor Geegee van Daan, say hi to Esther en de rest!
Succes en geniet met zn allen. Hier alles oke!!!!!
oh ja vergeet t helemaal...........Daan lag helemaal te stuteren toen hij Leo op de tourauto zag in de krant achter de winnaar....doe m ff de groetne van onze grote vriend Daaaaaaaaaaaaaaaan " mama Leo Leo Leo kijk! Leo mijn vriend in de krant!!!!"