Xander-Stadhouders.reismee.nl

Dag 2 therapie

Vandaag begon Xander echt aan de therapie gisteren vooral kennis maken en spelen. Eerst ongeveer een half uur werken in de ruimte binnen van het CDTC. Hij heeft met de bal geoefend om hard en zacht te rollen op aanwijzingen van Astrid. Daarna moest hij pictoplaatsjes bij elkaar zoeken van bv een hamer en een spijker. Later werd dit ook gebruikt als vorm van memorie alleen zoek je dan niet dezelfde plaatjes, maar wat hoort bij elkaar. (net weer een stapje moeilijker dan memorie). Xander heeft in dit half uur hard en geconsentreerd gewerkt volgens Astrid.Daarna mocht hij met Astrid en Tiene mee naar GeeGee om als beloning voor het harde werken even met haar te spelen. (GeeGee is 25 jaar oud en is een rustige dolfijn). Na het spelen moest er weer hard gewerkt worden op het doc. Daar werd weer doorgegaan met de picto's om Xander verder geconsentreerd te laten werken aan zijn zinsopbouw met 'ïk wil ......'Dit deed hij weer erg goed dus werd er weer met GeeGee verder geoefend. De tijd vliegt hier voorbij. De twee uur therapie is alweer voorbij en daarom moet Xander alweerafscheid nemen van Geegee, Astrid en Tiene.Na afloop van de therapiesessiekwamen zijnaar ons toe om te vertellen hoe goed Xander het had gedaan. Wel erg leuk om te horen dat hun in zo'n korte tijd al merken dat er bij Xander iets gebeurt met zijn zinsopbouw (al gaat het voor ons niet snel genoeg). Nu gaan we Jeske wegbrengen zij gaat beginnen aanhet broertje/Zusje programma.

Donna van thiel 6B

Hoi Jeske,
Hoe is het in Curacao?
Hier is alles goed.
Ik heb met mama ook het E-mail adres ingetypt
dat ik op de hoogte blijf.
Op school met geschiedenis hebben we het nou over de Romeinen.
Groetjes Donna

sjefje

ik vindt het wel apart dat het zo snel gaat.maar ook wel weer heel gaaf ga zo door maatje xxx

Magali Geboers

Hoi Xander,

Ik lees dat het goed gaat met je en de therapie.
We missen je wel in de klas hoor.

Groetjes en dikke knuffel

Magali

Eric & Annie

Xander wat gaaf dat jij met dolfijnen mag zwemmen, passen die ook in de vijver??
Nog veel plezier met de dolfijnen.
Annie & Eric

Wendy

Hoi Xander,
Wat ben je goed bezig. Heel leuk om te lezen dat je na het harde werken met Gee Gee mag spelen. Je doet het heel erg goed. Heel veel plezier bij de dolfijnen en succes met de leuke oefeningen. Bij jullie is het lekker warm. Hier in Nederland is het nat, winderig en fris.
Tot de volgende krabbel.
Groetjes van Wendy

Han en Ineke

Hoi allemaal,

Wat heerlijk al die goede berichten...!!
Daar hebben jullie het voor gedaan he?
Geniet ervan, voor je het weet zitten jullie weer in ons koude natte kikkerlandje.

Xxxxxx

Esther (schadecentrum)

Hey,
Wat leuk om te zien dat het allemaal goed gaat!!
Ben eigenlijk wel heel erg jaloers als ik dit allemaal zie.
Geniet er nog van...

Esther