Dag 5 therapie
Vandaag een spanende dag, wantJeske mag mee op het doc. Aangekomen bij het CDTC was Xander niet erg in zijn hum. Gelukkig was dit bij het werken al snel over Astrid had toevalig de pictos van ''Boos,blij en vrolijk'bij zich. Daar werd dan ook mee gewerkt Xander deed goed zijn best en Xander gaf aan met de plaatjes dat hij weer vrolijk was. Toen mocht Xander naar het doc om met Geegee te gaan werken. Jeske stond al ongeduldig te wachten en met zijn alle gingen ze naar het doc toe. Jeske was eerst wel een beetje bang maar dat was al snel over. Xander ging met GeeGee en Astrid aan de slag en Mateo en Li-Na gingen nieuwsgierig bij Jeske kijken.Daarna moest er weer gewerkt worden op het doc Jeske mocht ook hier meehelpen en ze deden met zijn drieen het spel memorie. het was wel knap van Xander dat hij zo geconsentreerd werkte want er was nogal wat ruis bij het doc. er was namelijk een fotograaf en en cameraman bezig met het maken van opnames, en er was ook een meisje van stichting Sam aan het kijken. Toen ze klaar waren met het spel en Xander weer met GeeGee mocht gaan zwemen gaf Xander aan dat hij nog meer wilde werken. Ondertussen waren papa en mama ook bij het doc aangekomen en Xander ging niet overdreven raar doen, zoals hij dat kan als hij de aandacht wil hebben. Ondertussen mocht Jeske samen met de dolfijntrainster Elze GeeGee instructies en visjes geven. Dit had Jeske erg goed gedaan vertelde Elze naar afloop aan papa en mama. Jeske vond het ook erg leuk om GeeGee te kussen. Na afloop van de therapie vertelde Astrid aan ons dat ze erg tevreden was over de eerste week van Xander. Wij zijn ook erg tevreden, het ziet er naar uit dat Xander langer geconsentreerd ergens mee bezig is en hij begint al bij zijn zinsopbouwmeer woorden te gebruiken. Hijgebruikt 'ik wil.... en begint'dit is ... ook als normaal te vinden. Soms moet hij nog wel even nadeneken wat hij moet gebruiken.Dat belooft nog wat voor volgende week. Morgen is het familie-swim dan mogen papa, mama en Jeske met GeeGee zwemmen en maandag gaat de therapie weer verder.
Wat leuk om bij te houden hoe het gaat met de ontwikkelingen van Xander. Wij zijn erg trots op hem en op zijn vooruitgang die hij nu al blijkt te boeken.
Jeske wat gaaf dat jij ook mee hebt mogen doen vandaag. Wij zijn erg benieuwd naar alle verhalen als je terug bnt. Je spreekbeurt zal wel heel leuk gaan worden.
Groetjes Rens en zijn familie
weer een leuke dag daar lees ik?
weer met de dolfijnen gezwommen?
was het leuk?
we zijn super......super......super trots op xander en jeske!!!
en het is ook leuk om jullie op de hoogte te houden wat jullie allemaal gedaan hebben!!!!!!
en wat leuk dat jeske vandaag ook mee hebt mogen doen!!!!
vond je het leuk?
dikke knuffel voor xander en jeske van kim,bram,roel
en brigitte tot de volgende keer
Ha die harde werkers.
Wat doen jullie het goed. Allebei een dikke duim.
Xander je gaat flink vooruit met praten en zeggen wat je wilt. Ga zo door. Jeske je bent een topper. Leuk dat je daar andere vissen ziet dan hier. Ben benieuwd naar jullie verhalen. Kunnen jullie een beetje slapen met de warmte? Heel veel plezier. Mogen papa en mama ook meehelpen?
Groetjes van Wendy